снимка: БСП-ВарнаВ ОблС и ГС на БСП-Варна се получават множество сигнали

...
снимка: БСП-ВарнаВ ОблС и ГС на БСП-Варна се получават множество сигнали
Коментари Харесай

БСП Варна сезира ОД на МВР след сигнали за купуване на гласове, натиск и заплахи

снимка: БСП-Варна

В ОблС и Горско стопанство на БСП-Варна се получават голям брой сигнали за пазаруване на гласове и практикуване на най-разнообразни форми на опасност и насила за управление на вота за идните парламентарни избори на 4 април 2021г. на територията на град Варна и в по-малките обитаеми места от региона и изключително в Девня, Провадия, Вълчи дол и Долни чифлик.
По време на срещите на нашите претенденти за народни представители с гласоподаватели, получаваме недоволства от притежатели на магазини за хранителни артикули и други дребни търговски обекти, които са подложени на непрестанен напън от упражняващите надзор по комерсиалната активност от община Варна и районната администрация в регион „ Младост “, които ги заплашвали, че в случай че не залепят и държат на витрините на комерсиалните си обекти рекламни материали с претендент депутатите на Политическа партия ГЕРБ и не пропагандират в тяхна изгода, ще имат „ съществени проблеми “ с проверяващата общинска администрация. За сходни практики от страна на чиновници в общинската и районните администрации получихме  сигнали и от другите общини и региони в област Варна.
В последните дни доста поданици на Девня, Провадия, Вълчи дол и Долни чифлик са се жалвали пред претендентите ни за народни представители, че някои от локалните кметове и/или чиновници в общинските администрации намерено са ги пропагандирали и притискали да работят в предизборната акция в интерес на Политическа партия ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация.
До ОблС  и до Горско стопанство на БСП-Варна, както и до наши претенденти за народни представители, са направени недоволства, че представители на локалния ъндърграунд обикалят избрани елементи на града и в по-малките обитаеми места от региона и изключително в Девня, Провадия, Вълчи дол, Долни чифлик и Аврен и вcявaт cмут cрeд нaceлeниeтo. Сред тези лица са видяни и свързваните с неотдавнашния побой над член Българска социалистическа партия, случай, който е прочут на ОД на МВР-Варна. Упражнява се невиждан душевен тормоз и напън върху дребния и междинния бизнес, други обществени групи и обособени жители на Варна и региона посредством закани и разнообразни форми на насила да пропагандират за Политическа партия ГЕРБ и да продават гласовете си. Освен това въпросните лица  съвсем необезпокоявано и всеобщо купувaт глacoвe измежду избрани малцинствени групи в града и региона.
Заради всичко това лидерът на листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ Борислав Гуцанов сезира ОД на Министерство на вътрешните работи Варна. Надяваме се способените органи да си свършат работата.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР